Het ronde logo van Gys

Moederdag 🌸

Vier Moederdag op zondag 12 mei 2024 bij Gys! Verwen uw moeder, oma of een geliefde vriend(in) met een heerlijke High Tea-ervaring bij Gys in Utrecht!

Laat je dierbaren zich deze Moederdag echt speciaal voelen met een Gys High Tea.

Bij Gys draait alles om lekker eten en gezelligheid. Jullie zijn welkom op zondagochtend en zondagmiddag van 10.00 tot 17.00 uur,voor een speciale High Tea-ervaring voor 32,50 euro pp op onze beide Utrechtse locaties!

Een perfecte manier om die geweldige mensen in ons leven te waarderen, te vieren en in een ode aan de geweldige mensen in ons leven. En, wat is de beste manier om dit te doen dan samen tijd doorbrengen!

De high tea is 100% biologisch, veganistisch, glutenvrij en kan geserveerd worden voor alle groepsgroottes.

Een origineel cadeau voor Moederdag – High Tea Experience

Want wat je dierbaren absoluut graag van je willen ontvangen? Jouw tijd en gezelschap!
Dus waarom sla je het idee van het gebruikelijke cadeau uit de winkel dit jaar niet over en ga je in plaats daarvan voor iets persoonlijkers of zinvollers – zoals een gezellige High Tea samen!

Stel je voor dat je omringd bent door je favoriete mensen, genietend van lekkere hapjes en nippend aan heerlijke drankjes. Klinkt als een perfect dagje uit voor deze Moederdag, toch? Lees hier voor andere Moederdag cadeau-ideeën bij Gys.

Wil je in plaats daarvan kiezen voor een driegangenlunch of -diner?

Geen probleem! Op beide locaties kunt u genieten van ons à la carte menu met gerechten gemaakt van 100% biologische en huisgemaakte ingrediënten. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gewoon weten, en wij regelen de rest!

Neem hier contact met ons op

Of u nu Moederdag doorbrengt met een hartverwarmende High Tea bij Gys, een wandeling maakt met koffie, of gewoon samen thuis van ons menu geniet, het belangrijkste is om de tijd te nemen om van elkaars gezelschap te genieten.

Reserveer nu uw tafel bij Gys en maak u klaar voor een dag vol liefde, gelach en heel veel lekkernijen! Laten we van deze Moederdag een nooit vergeten maken!🌟

Klik op de oranje knop om je high tea voor 12 mei te reserveren!

Ja! Alles tijdens Moederdag is 100% vegan en glutenvrij!
High tea’s maken we alleen op reservering, dus reserveren is zeker aangeraden! Wil je liever a la carte komen lunchen dan kan dat ook!

Reserveer je tafel

Klik hieronder om jouw tafel te reserveren bij Gys