Het ronde logo van Gys

Voor elk moment van de dag

Met een groep eten bij Gys

Bij Gys geniet je van biologisch, plantaardig en glutenvrij comfort food. Kom met een groep samen in een van onze gezellige locaties in Utrecht.
Brunch

Zin in een uitgebreide brunch om in goed gezelschap je ochtend te spenderen? Kom samen, geniet van een van onze brunch-arrangementen en wie weet mondt de brunch wel uit in een spontane borrel!

High Tea

Geniet van een selectie zoete en hartige gerechten van de chef, onbeperkte verse en gedroogde theëen en een vers bereid sapje. Leg je gezelschap extra in de watten en breid de high tea uit met een mimosa en een cocktail!

Babyshower

Zet een aanstaande ouder in het zonnetje en organiseer een babyshower bij Gys. De ideale gelegenheid om samen de komst van het kindje te vieren. Een moment om nooit meer te vergeten!

Lunch

Van snel tussendoor lunchen tot uitgebreid tafelen rond het middaguur, bij Gys kan het allemaal. We hebben verschillende arrangementen om uit te kiezen.

Borrel

Kom gezellig borrelen! Speciaalbieren, wijn, cocktails en talloze alcoholvrije mogelijkheden maken Gys tot een uitnodigende borrelgelegenheid. Breid je borrel uit met onze verschillende borrelhapjes of borrelplanken.

Diner

Met een groep gezellig uit eten in Utrecht, op loopafstand van het station? Een feestelijk diner, het vieren van een verjaardag of het afscheid van een collega, wees welkom bij Gys! We hebben verschillende diner arrangementen met voor ieder gezelschap wat wils.

Heb je een vraag of wil je reserveren?

Neem contact met ons op via groepen@gysutrecht.nl of vul ons contact formulier in met je wensen.

Locatie afhuren?

Op zoek naar een gezellige locatie voor een groot gezelschap? Het is mogelijk Gys exclusief af te huren voor het organiseren van jouw borrel, diner, of wat de gelegenheid ook mag zijn! Ben je met een groep van maximaal 70 personen, neem contact met ons op en we denken graag met je mee.

Iemand in het gezelschap met een allergie of dieetwens? Bij Gys hebben we hier ruimschoots ervaring mee en onze chefs zullen altijd hun best doen om aan alle wensen te voldoen.

Neem contact met ons op via groepen@gysutrecht.nl of vul ons contact formulier in.

Wat onze gasten zeggen