Lees hier
Het verhaal van Gys
Over Gys
Biologisch, duurzaam maar bovenal ook lekker en gezellig: dit is het gedachtegoed waaruit restaurant Gys in 2014 is ontstaan. Gys begon in het bruisende centrum van Utrecht met de knusse locatie aan de Voorstraat. Een jaar later opende Gys, met een prachtige groene terrastuin aan de Amsterdamsestraatweg. Dit jaar kunnen we proosten op alweer tien jaar Gys. Oftewel tien jaar vol met leuke gasten, een gezellig team en bovenal boordevol biologisch, plantaardig en glutenvrij comfort food!
Het team van Gys
Het belangrijkste voor Gys zijn de mensen. Zie hier een selectie van mensen uit ons gezellige team.
Nikki
Gys betekent voor mij: werken met vrienden.
Mihaly
Chef-kok zijn bij Gys is mijn passie!
Yashpriya
Gys is: de liefde voor duurzaam eten verspreiden!
Raeven
Gys is voor mij een soort tweede woonkamer geworden 😄
Stavros
Gys is voor mij: experimenteren om nog lekkerdere vegan en glutenvrije taart te maken!
Sanne
Het allerleukste bij Gys zijn de mensen en al het lekkere eten!
Wil jij ons team versterken? Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s voor in de keuken en een full-time bedrijfsleider! Stuur ons een mailtje als je interesse hebt.
Partners van Gys
Alles wat je bij Gys eet en drinkt is huisgemaakt. De producten die we hiervoor gebruiken zijn gecertificeerd biologisch en naar voorkeur lokaal geproduceerd. Sommige items zijn wat lastiger zelf te maken, zoals ons brood, frites of bier. Hiervoor werken we samen met ondernemers die net als wij, de impact van ondernemen op de planeet belangrijk vinden.
Hieronder zie je een greep van de partners met wie we samenwerken: