Het ronde logo van Gys

Nieuwjaarsborrel Utrecht

Nieuwjaarsborrel Utrecht

 

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige locatie voor het organiseren van je nieuwsjaarsborrel? Bij Gys in Utrecht zit je helemaal goed! Of je nu gezellig met een paar vrienden komt of met een grote groep collega’s, wij staan voor je klaar!

Gezellige sfeer voor groepen van 8 tot 70 personen 🎉

In het nieuwe jaar draait het natuurlijk om met elkaar samen zijn en elkaar voorspoed wensen voor het jaar dat komt. Of het nu met collega’s, vrienden, familie of zakenpartners is. Of je nu met een intiem groepje van 8 personen bent of een grote nieuwjaarsborrel voor 70 personen wilt organiseren, bij ons kan het!

Unieke biologische hapjes en drankjes

Bij restaurant Gys in Utrecht serveren we al bijna tien jaar met veel enthousiasme 100% biologische lekkernijen met een moderne twist. Of je nu wilt genieten van een diner, of met hapjes en een glaasje wilt proosten op het nieuwe jaar, er zijn verschillende mogelijkheden. Want ook voor de Dry January fans hebben we heerlijke alcoholvrije drankjes! We bieden zelfs een volledige Dry-january borrel aan mocht je hier interesse in hebben!

Speciale dieetwensen en allergieën?

 

Geen probleem! We snappen dat niet iedereen hetzelfde eet. Bij Gys eet je sowieso vegetarisch en kan alles glutenvrij en vegan. Daarnaast zijn we bekend met de meeste allergieën en dieetwensen. Stuur ons gerust een mailtje als je hier meer over wilt weten.

Ruimte genoeg voor iedereen

Gys vind je op twee locaties in Utrecht. Onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg is ruim en perfect voor alle groepen op elke dag van de week. Onze locatie aan de Voorstraat is knusser en super centraal. Dit is een leuke plek als je doordeweeks met een wat kleiner groepje wilt komen proosten op het nieuwe jaar! 🥂 Beide locaties zijn makkelijk te bereiken en er is parkeren in de omgeving van de restaurants.

🍽️ Speciale arrangementen voor de nieuwjaarsborrel

 

Voor de nieuwjaarsborrel hebben we speciale arrangementen. Alles 100% biologisch en desgewenst glutenvrij en vegan. Benieuwd? Stuur ons een mailtje!

🎆 Maak van je nieuwjaarsborrel een gezellig begin van het nieuwe jaar!