Vegan restaurant Utrecht

✔ Glutenfree and vegan food
✔ 100% biological
✔ Allergy safe

Wil je vandaag lekker lunchen of dineren en ben je op zoek naar een vegan restaurant in Utrecht? Kom dan langs bij GYS! Met een GYS aan de Voorstraat en de Amsterdamsestraatweg is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Wij serveren 100% biologisch, vega en vegan comfort food. Dit maakt ons een van de weinige restaurant in Nederland dat écht 100% biologisch is. Wist je dat het merendeel van onze gerechten ook glutenvrij zijn? Waar je ook zin in hebt, bij GYS weet je zeker dat je terecht kunt voor heerlijk eten.

Boek een tafel

 

Jouw vegan restaurant in Utrecht en omgeving

Bij GYS vinden we dat 100% biologisch en veganistisch eten voor iedereen bereikbaar moet zijn! Met dit idee opende wij in 2014 ons eerste restaurant aan de Voorstraat. Deze locatie in het hart van bruisend Utrecht is de perfecte plek om te genieten van al onze vegan classics, biologische mix drankjes en uitgebreide keuze aan vegan en glutenvrije desserts. Ook voor de rustige lunches, diners en borrels ben je bij ons aan het juiste adres. Onze tweede vegan restaurant in Utrecht is sinds 2015 open aan de Amsterdamsestraatweg en is perfect voor lunch, diner, high-tea en borrel. Deze locatie beschikt over een schitterend buitenterras en is dan ook de perfecte plek om bij te praten, een business meeting te hebben, een boek te lezen of te werken achter je laptop.

 

Veganistische en vegetarische restaurants in de omgeving van Utrecht

Onze veganistische en vegetarische restaurants in Utrecht en omgeving zijn meer dan enkel een plek om heerlijk te eten. Wij willen jou laten genieten van een eetervaring als nooit tevoren. Met prachtig gedresseerde borden zal elke maaltijd in ons restaurant, van een vegan lunch tot een high tea, alle zintuigen prikkelen. Als je wilt proeven van verschillende smaken in onze veganistische en vegetarische restaurants in omgeving Utrecht, dan is een borrelproeverij ook altijd een aanrader. Laat je helemaal verwennen op een van onze locaties!

 

Reserveer nu jouw plekje

Ben je toe aan een lekkere vegan lunch in een van onze restaurants in Utrecht? Reserveer dan nu jouw plekje via onze website. Reserveren kan natuurlijk ook altijd in onze veganistische en vegetarische restaurants in regio Utrecht door ons te bellen, hier kun je ook alle vragen stellen over allergenen en ingrediënten. Je bereikt ons op 030 25 917 88 (Voorstraat) of 030 63 384 57 (Amsterdamsestraatweg). Wil je thuis genieten van 100% biologische comfort food? Je kunt bij ons ook online bestellen!