Lees hier
Het verhaal van Gys
Over Gys
Biologisch, duurzaam maar bovenal ook lekker en gezellig: dit is het gedachtegoed waaruit restaurant Gys in 2014 is ontstaan. Gys begon in het bruisende centrum van Utrecht met de knusse locatie aan de Voorstraat. Een jaar later opende Gys, met een prachtige groene terrastuin aan de Amsterdamsestraatweg. Dit jaar hebben we geproost op alweer tien jaar Gys. Oftewel tien jaar vol met leuke gasten, een gezellig team en bovenal boordevol biologisch, plantaardig en glutenvrij comfort food!
Het team van Gys
Het belangrijkste voor Gys zijn de mensen. Zie hier een selectie van mensen uit ons gezellige team.
Nikki
Gys betekent voor mij: werken met vrienden.
Mihaly
Chef-kok zijn bij Gys is mijn passie!
Stavros
Gys is voor mij: experimenteren om nog lekkerdere vegan en glutenvrije taart te maken!
Sanne
Het allerleukste bij Gys zijn de mensen en al het lekkere eten!
Gijs
Gys is voor mij thuis, maar ook een droom die werkelijkheid is geworden
Wil jij ons team versterken? Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s voor in de keuken en een full-time bedrijfsleider! Stuur ons een mailtje als je interesse hebt.
Partners van Gys
Alles wat je bij Gys eet en drinkt is huisgemaakt. De producten die we hiervoor gebruiken zijn gecertificeerd biologisch en naar voorkeur lokaal geproduceerd. Sommige items zijn wat lastiger zelf te maken, zoals ons brood, frites of bier. Hiervoor werken we samen met ondernemers die net als wij, de impact van ondernemen op de planeet belangrijk vinden.
Hieronder zie je een greep van de partners met wie we samenwerken:
Ontdek Kiem | Catering for Good
Catering voor iedereen
Gys heeft een zusje! Maak kennis met Kiem, onze duurzame cateringservice voor werk en evenementen in Utrecht en omgeving. Bij Kiem draait alles om 100% plantaardige en biologische gerechten die verrassend lekker zijn. Of het nu gaat om een kantoorlunch, borrel, of vega(n) BBQ, Kiem maakt elke gelegenheid bijzonder met smaakvolle en creatieve catering!