Het ronde logo van Gys

Vegan kindermenu bij Gys in Utrecht

Bij Restaurant Gys in Utrecht draait alles om meer dan alleen gezellig en lekker uit eten gaan – het gaat om het creëren van bijzondere herinneringen voor het hele gezin. Onze jongste gasten verdienen niets minder dan een eetervaring die niet alleen smakelijk is, maar ook bewust en duurzaam. Ontdek ons speciale vegan kindermenu waar kids van zullen genieten!

Eten jullie als gezin helemaal plantaardig of heb je een kind dat veel bezig is met dieren en de wereld? Bij Gys kan het hele gezin terecht voor een lekker vegan ontbijtje, lunch, taartje of diner!

Kindvriendelijke vegan opties voor elke maaltijd

Sinds kort hebben we bij Gys een speciaal kindermenu. Alle gerechten die hier op staan, op een gerechtje na, 100% vegan. Dit ene gerechtje, kan natuurlijk ook vegan geserveerd worden. Tijdens het samenstellen van de kaart hebben we rekening gehouden met wat er belangrijk is voor kinderen. Daarom eet je bij ons de regenboog!

Van ontbijt tot diner

Van ontbijt tot diner hebben we bij Gys een scala aan kindvriendelijke vegan gerechten, allemaal met liefde bereid om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze kleine gasten. Laat de kleintjes tijdens de ontbijt of lunch genieten van ons ‘Koekiemonster’s Ontbijt’, ‘Sunny Egg’, of een ‘Kapsalon’! En eet je kind glutenvrij? Ook kan alles bij Gys glutenvrij geserveerd worden.

Een nieuwe generatie bewuste eters

 

Bij Gys willen we de jongste generatie niet alleen heerlijk laten eten, maar ook laten zien hoe bewust en duurzaam eten een positieve impact kan hebben op de wereld om ons heen. We begrijpen dat er kinderen zijn die bewust voor vegan eten kiezen, hetzij vanuit zorg voor dieren, gezondheid of het milieu. En daarom bieden we gerechten die niet alleen heel lekker zijn, maar ook hun waarden en overtuigingen weerspiegelen.

Een culinaire reis voor jonge fijnproevers

Ook in de avond kunnen de kids genieten van verschillende vegan opties. Bij grote mensen is onze ‘Kapsalon’ favoriet. Daarom staat deze nu ook kidsproof op het kindermenu! Maar ook andere gerechtjes zoals onze ‘Gewoon lekkere balletjes’ (boordevol verstopte groentes) en de ‘Kipvingers maar dan anders’, gemaakt van gefrituurde oesterzwammen, zijn populair onder de kleintjes!

Kom samen genieten van een vegan maaltijd

 

Bij Gys geloven we dat eten niet alleen een fysieke behoefte is, maar ook een manier om verbinding te maken, te ontdekken en te groeien. Breng je kleintjes mee naar ons restaurant in Utrecht en laat ze genieten van de veelzijdige en smaakvolle wereld van vegan eten. We zijn er trots op dat we gerechten aanbieden die niet alleen lekker zijn, maar ook een bron van inspiratie voor een gezondere en meer bewuste toekomst. Je vindt Gys aan de Amsterdamsestraatweg en de Voorstraat in Utrecht. Tot snel bij Gys!