Het ronde logo van Gys

Babyshower high tea Utrecht

Ben je op zoek naar een supergezellige plek voor een high tea, lunch of brunch voor een babyshower? Dan ben je bij restaurant Gys met twee gezellige locaties in Utrecht op de juiste plek!

Babyshower High tea Utrecht

Organiseer jij een babyshower? Dan mag een High Tea eigenlijk niet ontbreken! Een babyshower zonder high tea is als een verjaardagsfeestje zonder taart. Het is een belangrijk onderdeel van de viering en maakt de ervaring van de toekomstige ouder compleet!

Een high tea in Utrecht biedt de perfecte gelegenheid om met z’n allen samen te komen voor een babyshower. Geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes en een ruim assortiment aan theeën en andere drankjes. En natuurlijk, heel veel kletsen! 

Baby shower op een fantastische Utrechtse locatie

Verwacht iemand in je omgeving binnenkort een kindje? Dan is het tijd om de aanstaande ouder in het zonnetje te zetten! Zoek je een prachtige en sfeervolle locatie voor de babyshower in Utrecht? Onze locatie in Utrecht, aan de Amsterdamsestraatweg, heeft een prachtig groen buitenterras waar je heerlijk kunt vertoeven op een fijne lente- of zomerdag. Is het wat kouder? Dan kun je gezellig binnen plaats nemen aan een lange tafel! 

Parkeren kan vlakbij, zodat de aanstaande ouder niet ver hoeft te lopen naar ons restaurant.

Wil je meer weten over het vieren van een babyshower bij Gys? Neem dan contact op!

Wat zit er allemaal bij de Babyshower High Tea?

Voor de Babyshower High tea kun je kiezen uit twee opties: de reguliere High Tea en de High Tea Deluxe. Onze High Tea bevat een selectie van zowel zoete als hartige gerechten van de kaart (chef’s choice), inclusief een glas huisgemaakte limonade of sap en onbeperkt thee. De deluxe variant bevat dezelfde selectie aan gerechtjes én een (alcoholvrije) cocktail van ons menu. Alle gerechten die bij de high tea worden geserveerd zijn vegan en biologisch en ook alles kan glutenvrij

Liever iets anders dan een high tea, zoals een lunch of borrel?

Is de aanstaande ouder niet zo van een high tea? No worries! We hebben ook heel andere opties om van de babyshower een succes te maken! Wat dacht je van gezellig borrelen met hapjes en mocktails? Of gewoon een lekkere lunch? Wij bieden verschillende leuke arrangementen voor groepen aan. Stuur ons een mailtje of vul het contact formulier in en we sturen ons document met alle verschillende groepsarrangementen graag toe.

Een babyshower organiseren

Een babyshower organiseren is een leuke en stiekem ook spannende ervaring. Samen met de mensen die het dichtst bij de aanstaande ouder staan, organiseer je een moment om nooit te vergeten. Het is een fantastische manier om het heugelijke feit met de toekomstige ouders te vieren. Met lekkere hapjes van de babyshower high tea, spelletjes en cadeaus steek je de aanstaande ouder(s) een hart onder de riem voor de laatste loodjes.

Boek snel jouw babyshower high tea

Vier de babyshower op een prachtige Utrechtse locatie en geniet van unieke gerechten. Reserveer nu de babyshower high tea door te mailen naar groepen@gysutrecht.nl. Heb je vragen, dan kun je altijd even bellen naar een van onze locaties in Utrecht. Voor de locatie Voorstraat bel je naar 030 25 917 88 en voor de locatie aan de Amsterdamsestraatweg bel je naar 030 63 384 57. We staan je graag te woord om verdere vragen te beantwoorden!

We hopen jullie gauw te mogen verwelkomen voor een super gezellige babyshower!