Het ronde logo van Gys

Ontdek duurzame cadeau-ervaringen bij Gys in Utrecht

Ontdek Duurzame Cadeau-Ervaringen bij Gys in Utrecht

Ben je op zoek naar een duurzaam en milieuvriendelijk cadeautje? Niet zomaar een cadeautje dat maar gewoon ergens op zolder verdwijnt, maar een geschenk waarmee je een lach op iemand’s gezicht tovert en hen een bijzonder moment om van te genieten geeft. Dan ben je bij Gys in Utrecht op de juiste plek!

 

Wij hebben namelijk duurzame cadeau-ervaringen toegevoegd aan onze webshop! Van borrelplanken met drankjes tot drie-gangen diners. En van koffies met een taartje tot uitgebreid genieten met een high tea deluxe. Je vindt van alles in onze webshop. En belangrijk om te vermelden: geen stom plastic pasje in de post, nee, de geïllustreerde cadeaubonnen worden digitaal verstuurd! Zo houden we de ecologische voetafdruk namelijk zo laag mogelijk.

 

De cadeau ervaringen bij Gys

Bij ons vind je allerlei verschillende duurzame cadeau-ervaringen in de vorm van digitale cadeaubonnen. Zo kun je bijvoorbeeld iemand trakteren op een borrelplank met vier drankjes. Is degene voor wie je een bijzonder cadeautje zoekt gek op thee en zoetigheden? Dan kun je diegene blij maken met een high tea of high tea deluxe! Wil je iemand ‘s avonds eens lekker in de watten leggen zodat diegene een avondje niet hoeft te koken? Wat dacht je van een drie gangen diner of een drie gangen diner inclusief drankjes?

 

Een cadeautje voor ieder budget

Voor ieder budget kun je bij Gys een bijzondere duurzame cadeau-ervaring kopen. Wat dacht je van een lekker warm drankje met een taartje of een lunch met wat zoets toe?

En eet degene voor wie je op zoek bent naar een cadeau glutenvrij? Doe dan een glutenvrij drie-gangen diner inclusief drankjes cadeau. Overigens kunnen alle ervaringen glutenvrij geserveerd worden! Dus er is volop keuze voor de glutenvrije cadeau-ontvanger!

Duurzame ervaringen bij Gys

 

Restaurant Gys is al sinds 2014 in Utrecht gevestigd. Bij ons eet je 100% biologisch comfort food. Niet alleen ons menu is volledig biologisch, maar het is ook helemaal vegetarisch en kan bovendien volledig vegan geserveerd worden. We gebruiken het liefst zoveel mogelijk lokale en duurzame ingrediënten, wat verklaart waarom ons menu volledig vegetarisch is.

Duurzaam ondernemen is voor ons heel vanzelfsprekend. Hierbij gaat het dus niet alleen om het eten dat we serveren. Ook alles buiten de keuken van ons restaurant hebben we als doel dit  duurzaam mogelijk te doen. Zo gebruiken we alleen ecologische schoonmaakmiddelen, doet een eco-wasserette onze was, zijn onze rietjes van #geenplastic, serveren we bio-koffie met een goed verhaal, bankieren we bij Triodos, werken we samen met de Clique en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Laten we het echter niet te pocherig maken 😉. Duurzaam ondernemen is voor ons gewoon heel normaal.

 

 

Waarom zijn de Gys cadeau-ervaringen duurzaam?

En wat betreft de cadeau-ervaringen zelf? Ook daar hebben we over nagedacht om ze zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Zo worden de cadeaubonnen digitaal verstuurd, zonder onnodige verpakking en papier. Na aankoop wordt de geïllustreerde cadeaubon met unieke code binnen 24 uur per e-mail verzonden. Met deze code kan de ontvanger vervolgens online via onze website een reservering maken om de ervaring in te plannen en te komen genieten op een van onze locaties in Utrecht!

 

Cadeau-ervaringen in de Gys webshop

 

Via de online webshop van Gys kun je op een eenvoudige manier duurzame cadeau-ervaringen aanschaffen. Je kiest een ervaring, vult de gegevens van de ontvanger in en betaalt online. Binnen 24 uur ontvang jij, of de ontvanger, vervolgens per e-mail de cadeaubon met unieke code. Met deze code kan via de website een reservering worden gemaakt om de ervaring in te plannen.

 

Combineer de duurzame cadeau-ervaring met een dagje Utrecht

En als iemand niet uit Utrecht komt? Dan is het extra leuk om de cadeau-ervaring te combineren met een dagje Utrecht. Utrecht staat bekend om haar groene en duurzame karakter. De stad telt dan ook verschillende milieuvriendelijke attracties, zoals natuurgebieden, musea en natuurlijk biologische en vegetarische restaurants.

Na het genieten van de bijzondere cadeau-ervaring bij Gys kan er een wandeling gemaakt worden door een van de natuurgebieden rond Utrecht, zoals de Amelisweerd. Ook kan het Universiteitsmuseum worden bezocht, waar men alles leert over de natuur en milieu in Nederland. Zo kan de ontvanger een compleet duurzame dag beleven in Utrecht!

Op zoek naar een bijzonder cadeau?

Dus ben je op zoek naar een echte duurzame cadeau-ervaring waarmee je iemand een bijzonder moment kunt schenken? Kijk dan vooral eens in onze webshop! En als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen. We denken graag met je mee over hoe we iemand blij kunnen maken met een duurzaam en bijzonder cadeau!