Het ronde logo van Gys

Duurzame belevenissen: geef een betekenisvol cadeau voor de feestdagen

De feestelijke seizoenen staan voor de deur en wat is er nu mooier dan de geest van geven combineren met duurzaamheid? Wil je graag de mensen die je lief hebt een bijzonder, origineel en duurzaam cadeau geven? Een cadeau die niet zomaar ergens onderop in de kast bij de ontvanger verdwijnt of je later terug ziet bij de kringloopwinkel of marktplaats 😉?

Wat dacht je van het geven van een belevenis? Bij restaurant Gys in Utrecht bieden wij verschillende belevenissen aan in onze webshop. Deze unieke ervaringen brengen vreugde, veel smaak en bewustzijn samen, en laten zien dat de beste cadeaus die zijn die blijvende herinneringen creëren!

Een Duurzame benadering van een kerst cadeau geven

Terwijl we genieten van de feestdagen, is het natuurlijk ook belangrijk om na te denken over de impact die onze keuzes hebben op het milieu. Onze duurzame kerst belevenissen zijn doordacht ontworpen. Zo ontvang je bijvoorbeeld niet een plastic giftcard, maar ontvang je een digitale cadeaubon met een unieke code. Hiermee kan de gelukkige ontvanger een reservering plaatsen op onze website.

Daarnaast zijn de belevenissen zelf bij Gys ook duurzaam. Zo eet je in ons restaurant 100% biologisch en plantaardig. En misschien niet meer nodig om te zeggen, maar duurzaam ondernemen is voor ons heel normaal.

Duurzame belevenissen voor de feestdagen

Ontdek enkele van onze de duurzame belevenissen die leuk zijn om cadeau te doen voor de feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst :

  • 3-Gangen Glutenvrij menu: Geef de ontvanger een glutenvrij drie-gangen menu cadeau. Geniet van een smaakvolle 3-gangenmaaltijd die volledig glutenvrij is. Een culinaire reis die laat zien dat duurzaamheid en lekker eten hand in hand kunnen gaan. Wil je meer weten over glutenvrij eten bij Gys? Dat kan hier.

  • Borrelplank + drankjes: Maak de ontvanger blij met een gezellig borrelmomentje! Geef een plantaardige borrelplank inclusief vier drankjes cadeau. Heerlijk om op een koude winterse middag of zonnige zommerse avond van te komen genieten bij Gys. Misschien wel met een gezellig spelletje erbij om te spelen? Wij hebben er veel!

  • High Tea: Leg iemand goed in de watten met een high tea bij Gys. Bij onze high tea’s geniet de ontvanger van een selectie van hartige en zoete lekkernijen, allemaal bereid met duurzame ingrediënten!

  • En nog veel meer, zoals taartjes met kopjes koffies of lunches! Klik hier om meer te zien.

Waarom een duurzame kerst belevenis van restaurant Gys cadeau doen?

Bij Restaurant Gys in Utrecht gaat duurzaamheid hand in hand met kwaliteit en gezelligheid. Onze kerst belevenissen bieden een kans om te delen en te genieten met dierbaren!

Maak van deze kerst een gelegenheid om te koesteren met onze duurzame kerst belevenissen. Bij Restaurant Gys geloven we dat het creëren van waardevolle herinneringen net zo belangrijk is als het geven van geschenken! Ben je benieuwd naar de belevenissen klik dan hier.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen over een belevenis? Stuur ons dan een mailtje! We helpen altijd graag!