Het ronde logo van Gys

Een origineel glutenvrij cadeau: restaurant belevenis in Utrecht

Ben je op zoek naar een uniek en betekenisvol glutenvrij cadeau voor iemand die coeliakie of een gluten-allergie heeft? Wat dacht je ervan om eens een smaakvolle, glutenvrije belevenis cadeau te doen bij Restaurant Gys in Utrecht!

Of je nu iemand wilt verrassen die een glutenvrij dieet volgt of gewoon op zoek bent naar een speciaal geschenk, onze belevenissen bieden een bijzondere, gezellige en culinaire ervaring!

Glutenvrij genieten in Utrecht

Je vindt het glutenvrije restaurant Gys aan de Voorstraat en Amsterdamsestraatweg in het hart van Nederland, namelijk in Utrecht! Bij Gys koken we 100% biologisch comfort food met 100% enthousiasme. Daarnaast eet je bij ons zoveel mogelijk plantaardig en zijn we gespecialiseerd in glutenvrij koken. Klik hier voor ons huidige menu en de glutenvrije opties. In de essentie is bij ons op het menu glutenvrij. Lees hier meer over glutenvrij eten bij Gys. Wil je de allergenenlijst graag inzien klik dan hier. Of heb je een vraagje? Mail ons dan!

Een Cadeaubon voor Een Onvergetelijke Glutenvrije Belevenis

Bij ons kun je een cadeaubon voor een bepaald bedrag aanschaffen om cadeau te doen. Maar wat nog leuker is, is het geven van een glutenvrije belevenis! Zo geef je iemand een originele ervaring om te koesteren. Hieronder vindt je een greep uit onze glutenvrije cadeaus die wij aanbieden:

    • 3-Gangen Glutenvrij menu: Geef degene die glutenvrij eet of coeliakie heeft, een drie-gangen menu cadeau inclusief drie drankjes. En ja, we hebben zelfs glutenvrije biertjes op de kaart!

    • Een stukje taart met een warme drank: Wil je iemand iets echt feestelijks cadeau doen? Wat dacht je van een lekker stukje taart zonder gluten? Bijvoorbeeld cheesecake, citroen-maanzaad cake of een carrot cake? Super lekker in combinatie met een latte of verwarmende thee!

    • Borrelplank met vier drankjes: Laat iemand lekker glutenvrij borrelen bij Gys met een borrelplank en drankjes naar keuze.

    • Glutenvrije high tea deluxe: En wil je iemand een echt luxe belevenis geven? Ga dan voor de high tea deluxe. De ontvanger kan dan genieten van glutenvrije hartige en zoetige hapjes en onbeperkt thee. Om de high tea extra luxe te maken, zit er ook een mimosa en cocktail bij het arrangement in.

Waarom een glutenvrij cadeautje geven van Gys?

Bij Restaurant Gys geloven we in het creëren van momenten die blijvende herinneringen worden. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of gewoon een speciale traktatie, onze opties bieden een unieke en heerlijke ervaring voor iedereen die liever geen gluten eet of coeliakie heeft. Laat iemand genieten bij een van de Gys locaties en maak diegene blij met lekkere gerechten en warme gastvrijheid!