Ons eten

GYS houdt van comfort food. Alles wat wij serveren is 100% biologisch, veganistisch of vegetarisch en glutenvrij. We hebben het onze missie gemaakt om steeds spannende veganistische klassiekers, heerlijke glutenvrije desserts en verassend ’real food’ te blijven ontwikkelen dat je smaakpapillen, de planeet en je lichaam gelukkig zal maken. Krijg je al trek? Hier vind je ons menu's!

Ons eten

Menu Voorstraat Menu Amsterdamsestraatweg

100% biologisch comfort food

Gys Voorstraat

Dit is de eerste GYS die we in 2014 hebben geopend, midden in het bruisende Utrecht. Deze gezellige en levendige locatie natuurlijk 100% biologisch met keuze uit veganistisch en vegetarisch comfort food. Dit restaurant is een geweldige plek om bij te praten, een hapje te eten of nieuwe mensen te ontmoeten.

Reserveer hier

Gys A'damsestraatweg

Was de tweede GYS die we in 2015 openden. Dit restaurant heeft een prachtig groen terras, perfect voor zomeravonden en koffietjes in de Herfst. Dit restaurant is een heerlijke plek om te werken, lezen en even buiten de drukte van het centrum bij te praten.

Reserveer hier

Restaurant GYS

Restaurant GYS is een 100% biologisch restaurant dat gespecialiseerd is in veganistisch, vegetarisch en glutenvrij comfort food. Wij ontwikkelen continu nieuwe spannende veganistische klassiekers, prachtige glutenvrije desserts en heerlijk ‘real food’ dat je smaakpapillen, je lichaam en de planeet gelukkig zal maken.

Meer over ons

GYS take-away

Breng 100% biologisch comfort food bij je thuis met GYS take-away. Klik hier voor meer info.

Take-away

High Tea

Op zoek naar iets bijzonders? Wil je een speciaal moment op unieke wijze vieren of heb je gewoon zin in onze patisserie en comfort food? Dan is onze GYS High Tea precies wat je nodig hebt! Liever niet de deur uit? Geen probleem! Je kunt onze High Tea nu ook gemakkelijk vanuit huis bestellen via onze webshop en Gys Delivery.

Naar de webshop

Kom bij ons team

Ben je gepassioneerd over 100% biologisch comfort food? Ben je dol op veganistisch en vegetarisch eten en werken in een hardwerkend en hecht team? Bekijk onze vacatures!

Onze vacatures