Het ronde logo van Gys

Duurzaam kerstpakket: geef een unieke belevenis cadeau

Ieder jaar wordt duurzaamheid steeds belangrijker, ook als het gaat om het samenstellen van het kerstpakket als blijk van waardering voor de medewerkers, klanten of partners. Bij Restaurant Gys in Utrecht, waar duurzaamheid verweven is in onze dagelijkse praktijken (klik hier om meer te lezen), begrijpen we deze verschuiving maar al te goed!

Met deze reden bieden wij onvergetelijke belevenissen aan in onze webshop. Geen product dat toch maar op zolder verdwijnt, maar een duurzame belevenis waar je iemand een mooi moment mee schenkt! Als je op zoek bent naar een betekenisvol en milieuvriendelijk cadeau voor je medewerkers of klanten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Onvergetelijke belevenissen voor duurzame kerstpakketten

Onze duurzame belevenissen zijn een leuke toevoeging aan ieder kerstpakket. We bieden een scala aan belevenissen die de ontvangers zeker zullen waarderen. Hier zijn enkele opties die leuk zijn om cadeau te doen:

  • Borrelplank + 4 Drankjes: Laat je medewerkers, klanten of partners genieten van een gezellige tijd met een borrelplank vol biologische lekkernijen en vier consumpties naar keuze. Een smakelijke en ook nog eens een heel gezellige ervaring!

  • 3-Gangen Menu Inclusief Drankjes: Voor degenen die lekker uitgebreid willen genieten, bieden we een drie-gangen menu met drankjes aan. Een culinaire reis die laat zien dat duurzaamheid en lekker eten hand in hand kunnen gaan. Bij Gys eet je namelijk 100% biologisch en zoveel mogelijk plantaardig!
  • Lunch en een Stukje Taart: Maak iemand blij met een lunchervaring, inclusief koffie, thee, en een heerlijk stuk taart toe!
  • En nog veel meer opties, denk bijvoorbeeld aan een high tea of een high tea deluxe.

Waarom kiezen voor Gys?

Je vindt Gys op twee centraal gelegen locaties in Utrecht. Bij Restaurant Gys zijn we toegewijd aan duurzaamheid in al zijn vormen. Onze ingrediënten zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Alles wat je bij Gys eet kan 100% plantaardig en glutenvrij geserveerd worden. Daarnaast hechten we waarde aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor onze duurzame belevenissen in het kerstpakket, kiezen bedrijven voor bewuste en ethische geschenken! 

In het kort:

Een duurzaam kerstpakket is meer dan alleen een cadeau; het is een belevenis waarmee je iemand een mooi moment schenkt. Restaurant Gys biedt duurzame kerstpakketten met onvergetelijke belevenissen die je als bedrijf kan geven aan medewerkers, klanten en partners. Kies voor een kerstpakket dat niet alleen heerlijk is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Kijk in onze webshop voor alle verschillende opties die we aanbieden!

 

Een uniek kerstcadeau voor het team

Ben je benieuwd en heb je vragen. Of wil je misschien iets op maat gemaakt bestellen voor in het kerstpakket? We denken graag met je mee!