Het ronde logo van Gys

Net buiten de drukte

Amsterdamsestraatweg

Gezellig, knus en met een weelderig groen terras

Over Gys aan de ASW

Restaurant Gys aan de Amsterdamsestraatweg opende in 2015 zijn deuren. Dit restaurant is de ideale plek om te ontbijten, te lunchen of uitgebreid te dineren. Ook voor gezellig bijpraten of productief op je laptop werken is deze locatie geschikt. Zowel binnen in een knusse sfeer als buiten in onze grote terrastuin. Deze Gys is geliefd bij mensen van alle leeftijden en biedt tevens een aangename ambiance voor grotere gezelschappen. Kom langs op deze rustige, toch levendige locatie, vlakbij het drukke stadscentrum van Utrecht!

Openingstijden

*Voor feestdagen en speciale gelegenheden kunnen de openingstijden afwijken.

Routebeschrijving

Betaald parkeren kan gemakkelijk bij de parkeergarage Hoog Catharijne. Tevens kun je in de straten om Gys heen ook parkeren. Let op, hier is een plekje niet altijd gegarandeerd!

Deze Gys ligt op ongeveer 11 minuten wandelen vanaf het station. 

Ja! Gys is goed te bereiken met het OV, met de fiets of wandelend. Deze Gys ligt op ongeveer 10 minuten wandelen vanaf het centraal station van Utrecht. 

Je kunt in de straten rondom restaurant Gys, zoals de Betlehemweg betaald parkeren als er een plekje vrij is. Parkeer je liever in een parkeergarage? Dan is parkeergarage Hoog Catharijne P5 ingang noord op 8 minuten wandelen een goede optie!

Met een groep eten bij Gys
Bij Gys aan de ASW verwelkomen we graag groepen, met veel ruimte aan lange tafels binnen en een groot, groen terras buiten voor zonnige dagen.

Groepen

Op zoek naar een gezellige locatie op loopafstand van het station voor een groepsdiner? Bij Gys ontvangen we groepen met plezier!

Onze laatste blogs

Gys 💚’s dogs
Neem je hond gezellig mee naar ons restaurant 🐶
Vier Pasen bij Gys: Geniet van een Gezellige High Tea Brunch
Kom eerste of tweede Paasdag genieten!
Uit eten in Utrecht met een groep
Gezellig bij ons!
Speciaal uit eten op Valentijnsdag bij Gys Utrecht
Spelletjes spelen!
Onder het genot van een lekker kopje thee en een stukje taart!
Werken bij Gys
Onze openstaande vacatures!

Direct & makkelijk reserveren