Glutenvrij restaurant

✔ Glutenfree and vegan food
✔ 100% biological
✔ Allergy safe

Wil jij heerlijk glutenvrij genieten in een restaurant dat hierin gespecialiseerd is? Kom dan langs bij een van de vestigingen van GYS. Hier eet je vegan, glutenvrij én 100% biologisch! Wist je dat wij de enige restaurants in Nederland zijn die écht 100% biologisch zijn? Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen kan genieten van onze (h)eerlijke gerechten. Wij verwelkomen je graag aan de Voorstraat of Amsterdamsewegstraat!

Boek een tafel

 

Geniet van glutenvrij eten in ons restaurant

Onbezorgd lunchen, dineren of borrelen en dat als je glutenintolerant bent? Bij GYS is dit geen enkel probleem. Al onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van diverse soorten allergieën en geven je hierover graag een passend advies. Hoewel bijna alle gerechten op onze kaart glutenvrij zijn, zijn niet alle gerechten dit standaard. De gerechten die niet vanzelfsprekend glutenvrij zijn maken we graag zonder gluten voor je klaar! Heb je andere allergieën of dieetwensen, zoals een vegan-dieet, waarmee we rekening kunnen houden? Laat het ons dan weten, want wij denken graag met je mee.

 

Wij staan voor je klaar

Heb je al besloten wat je gaat eten? Bekijk alvast onze menukaarten met 100% biologische gerechten online en maak de keus iets makkelijker -of moeilijker- voor jezelf! Bij vragen over de gerechten of allergeneninformatie staan we je graag bij. Neem hiervoor gerust contact met ons op via 030 25 917 88 (Voorstraat) of 030 63 384 57 (Amsterdamsestraatweg). We verwelkomen je graag in een van onze glutenvrije restaurants.