Het ronde logo van Gys

Restaurant Gys in Utrecht: Open op maandag

Uit eten op maandag in Utrecht: restaurant Gys

 

Is er iets fijner dan op de eerste doordeweekse dag even te genieten van een lekkere maaltijd in een gezellig restaurant? Dat weten wij bij restaurant Gys in Utrecht maar al te goed, daarom zijn wij elke maandag geopend! Of je nu zin hebt in een lekkere relaxte lunch, een borrelplank met lekkere drankjes of een snel of uitgebreid diner, het kan allemaal! 

 

  • Restaurant Gys aan de Voorstraat is open op maandag van 12.00 tot 22.30 (keuken sluit om 21.30)
  • Restaurant Gys aan de Amsterdamsestraatweg is open op maandag van 12.00 tot 22.30 (keuken sluit om 21.30)

Beide locaties, zeven dagen per week open

Met twee locaties, één in het centrum aan de Voorstraat en één vlakbij het station van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg, biedt Gys de meest gezellige bestemming voor je maandag.  Eigenlijk voor iedere dag wel 😉, want Gys is zeven dagen per week open! 

Zomers kun je lekker genieten bij op ons groene terras, in de winter kun je de warmte en gezelligheid binnen op zoeken.

 

Genieten bij Gys

Bij Gys serveren we 100% biologisch comfort food met 100% enthousiasme. Alles dat je bij ons eet is dus sowieso biologisch en ook nog eens vegetarisch. En wist je dat je bij ons ook helemaal vegan kunt eten? En eet je glutenvrij? No worries! Bij ons kan alles op het menu glutenvrij geserveerd worden. 

Door hier te klikken kun je zien wat er op dit moment op ons menu staat.

 

Op maandag uit eten in Utrecht

 

Of je nu komt lunchen, borrelen, dineren of genieten van een high tea, de unieke en gezellige sfeer van Gys maakt je maandag helemaal goed. Reserveer via deze link een tafeltje op maandag bij Gys aan de Voorstraat of de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. 

 

Maak er een ontspannen dag van en begin de week goed bij Gys! We hopen je snel te mogen verwelkomen!