Het ronde logo van Gys

Uit eten in Utrecht met een groep

Gezellig bij ons!
Valt er iets te vieren? Is er een familie reünie die georganiseerd moet worden? Ben jij verantwoordelijk voor het kiezen van een restaurant voor het bedrijfsuitje? Of wil je gewoon zonder reden maar met een groter gezelschap uit eten? Bij Gys in Utrecht kun je terecht!

Met een groep eten bij Gys

Al sinds jaar en dag is ons restaurant een van de favoriete plekken voor grotere gezelschappen om te komen lunchen, dineren of gewoon gezellig informeel te borrelen!
 
Ga je uit eten met een gezelschap waarbij er gasten met een dieetwens en/of (gluten)allergie aanwezig zijn? Ben je op zoek naar een restaurant dat redelijk bekend is met dieetwensen en (gluten)allergieën? Dan kun je zeker bij ons terecht. 

Glutenvrij eten bij ons

Al onze gerechten op onze menukaart zijn glutenvrij te bestellen. En zijn er gasten in je gezelschap die een vegetarisch en/of veganistisch dieet volgen? Die worden helemaal blij wanneer ze zien dat ze alle gerechten van de kaart kunnen bestellen!

Gys aan de Amsterdamsestraatweg

Voor zowel ontbijt, lunch, borrel en diner kun je terecht bij ons. Gys is te vinden op twee locaties waarvan onze locatie aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht uitermate geschikt is voor groepen. Deze locatie bevindt zich namelijk op loopafstand vanaf Utrecht Centraal (tien minuutjes). Voor gasten die niet met het openbaar vervoer komen, is er altijd ruim voldoende parkeergelegenheid te vinden aan de Amsterdamsestraatweg en de zijstraten van het restaurant (gratis op zondag, tegen een kleine vergoeding de rest van de week).

Deze locatie van Gys is ruim opgezet met binnen plek voor lange tafels waar iedereen zoveel mogelijk met elkaar kan bijkletsen. Maar ook met mooi weer kun je hier goed terecht. Deze Gys heeft namelijk een groen ruim terras waar met een groot gezelschap kunt genieten in de zon!

Verschillende mogelijkheden voor groepen

Bij Gys doen wij niet aan aparte groepsmenu’s met weinig keuze om uit te kiezen. Kom je met een groep eten, dan kun je uit dezelfde gerechten kiezen als wanneer je met z’n tweetjes bij ons langskomt. Wij vinden het namelijk juist leuk om onze gasten de keuze te geven om alles van de kaart te kunnen bestellen, zo is er namelijk altijd voor iedereen wel wat wils! Wel hebben wij leuke groepsarrangementen om van te kiezen.

Iemand dekt een lange tafel voor een groep in

Genieten van een high tea om wat te vieren

Naast dat je bij ons terecht kan voor ontbijt, lunch, diner en borrel, is het ook mogelijk om met een groep van een high tea te genieten bij ons. Bijpraten met een vriendengroep, gaat er iemand trouwen of is er iemand in blijde verwachting en mag er een babyshower georganiseerd worden? Een high tea is altijd gezellig! Bij onze high tea geniet je van onbeperkt thee, een glaasje sap naar keuze (optioneel: een glaasje cava erbij), hartige hapjes en een selectie aan patisserie. Onze high tea is volledig vegan en kan natuurlijk ook volledig glutenvrij bereid worden.

Gezellig met een groep uit eten!

Je ziet twee mensen van boven die lunchen. Allebei hebben ze een gerecht voor zich

Dus ben je op zoek naar een restaurant op een centrale locatie in Utrecht waar je terecht kunt met een groep en wil je weten wat we voor jou en je gezelschap kunnen betekenen? Stuur ons dan gerust een mailtje op groepen@gysutrecht.nl . Laat in dit mailtje vooral weten om welke datum en tijd het gaat en met hoeveel personen je langs wilt komen. Dan zullen we zo snel mogelijk antwoorden en kijken we wat er mogelijk is!

Een uniek uitje voor groepen

En wil je nu eens echt iets unieks organiseren waarmee iedereen meer leert over vegan eten en een duurzame lifestyle? Kijk dan eens op de website van onze vrienden Patrick & Daisy! Dit leuke stel organiseert namelijk een heel duurzaam, leerzaam en vooral ook smaakvol uitje: de vegan food tour! En we verklappen je alvast een leuk onderdeel van de tour: je komt ook langs bij Gys!

Reserveer je tafel

Klik hieronder om jouw tafel te reserveren bij Gys 

Blijf op de hoogte!

Af en toe een lekker receptje, leuke nieuwtjes of verhalen uit ons team? 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!