Het ronde logo van Gys

Feestdagen vieren met een groep in Utrecht

Bij Gys Utrecht weten we dat het vinden van de perfecte locatie voor een gezellige bijeenkomst met een groep, met voor ieder wat wils, een uitdaging kan zijn. Maar, geen zorgen! Bij Gys kun je naast gezellig uit eten in een kleine setting, ook heel goed met een groot gezelschap terecht!

Gezellige en knusse sfeer voor groepen van 8 tot 70 personen

De feestdagen zijn een tijd om tijd door te brengen met de mensen die belangrijk zijn, of dat nu familie, vrienden, collega’s of zakenpartners zijn. Bij Gys Utrecht staan we op onze beide locaties klaar om grote gezelschappen te ontvangen voor een gezellig samenzijn. Of je nu aanwezig bent met een kleine groep vanaf 8 personen, of met een groter gezelschap tot aan 70 personen, wij bieden voldoende capaciteit om te voldoen aan al je behoeften.

Speciale dieetwensen en allergieën

Bij Gys Utrecht begrijpen we dat het belangrijk is om rekening te houden met speciale dieetwensen en allergieën binnen groepen. Glutenvrij, vegan, lactose intolerantie, soja-allergie, knoflook- en uivrij, dit zijn maar een paar van de dieetwensen en allergieën waar wij dagelijks mee te maken hebben. Onze chef-koks zijn dan ook gespecialiseerd in het vinden van de perfecte oplossing voor iedereen.

Unieke biologische gerechten en drankjes

Bij Gys serveren we, al bijna tien jaar, met veel enthousiasme 100% biologisch comfort food & drinks met een moderne twist. Onze chefs zijn gepassioneerd over het bereiden van unieke en heerlijke gerechten, die ook nog eens duurzaam zijn. We gebruiken uitsluitend duurzame, biologische en zoveel mogelijk lokale ingrediënten in onze gerechten en drankjes, zodat iedereen blij kan worden van onze menukaart.

Voldoende ruimte voor groepen

Je vindt Gys met twee locaties in Utrecht. Onze eerste locatie die we in 2014 openden, vind je aan de Voorstraat. Dit is een wat kleinere, en knussere locatie in het hartje van de stad. Onze andere locatie aan de Amsterdamsestraatweg is wat ruimer op gezet en biedt voldoende ruimte voor groepen. De lange tafels binnen zijn ideaal voor gezellige diners en zorgen voor een warme en knusse sfeer tijdens de feestdagenperiode. Deze locatie raden we dan ook absoluut aan voor het organiseren van bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel. Liever aan de Voorstraat eten met het gezelschap? We kunnen altijd kijken of dit mogelijk is!

 

Makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid

We weten ook hoe belangrijk de bereikbaarheid is van een locatie voor het organiseren van een diner of nieuwjaarsborrel. Onze beide locaties van Gys zijn gemakkelijk te bereiken via de bus, fiets of lopend vanaf het station in Utrecht (tien minuutjes). Bovendien vind je voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt van onze locatie. Wil je verzekerd zijn van een plekje, de parkeergarage van Hoog Catharijne is op slechts korte loopafstand. Je kunt meer lezen hierover in onze FAQ.

Speciale arrangementen voor de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen hebben wij verschillende groepsarrangementen samengesteld. Of je nu uitgebreid uit eten wilt gaan of liever wil proosten met een lekker hapje op het nieuwe jaar, het is allemaal mogelijk bij ons. Onze arrangementen zijn sowieso 100% biologisch en kunnen volledig glutenvrij en vegan geserveerd worden. Benieuwd? Neem een kijkje op ons menu!

 

Maak van je diner of nieuwjaarsborrel een onvergetelijke ervaring

Bij Gys Utrecht geloven we dat een groepsdiner meer is dan alleen eten en drinken. Het gaat om het creëren van mooie herinneringen en ervaringen die nog lang zullen blijven hangen. Ons team is trots op het samenstellen van een gezellige sfeer voor jouw gezelschap. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jullie nieuwjaarsborrel een gezellige ervaring wordt!

Neem contact met ons op per mail groepen@gysutrecht.nl en we denken graag met je mee om er een mooi moment van te maken! Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!